Verslo straipsniai

Verslas yra visur. Išskyrus ten, kur valstybinis sektorius, nevyriausybinės organizacijos (nors ir tai su dideliu klaustuku), politika (oficialiai tai - ne verslas). Net medicinos apsauga yra verslas. Švietimas yra verslas. Menas jau seniai yra verslas, kaip ir kultūra - grožis parduodamas, keičiamas, vagiamas ir išnaudojamas pinigams uždirbti...

Verslas nėra blogis. Tai tamsių žmonių mintis, kurie nelabai supranta, iš kur mokamos pensijos, kodėl nereikia mokėti už mokslą mokykloje, kodėl autobusu važiuoja su nuolaida... Verslas sumoka mokesčius (nors ir ne visada sąžiningai juos moka) valstybei, tad yra pagrindinis mūsų visuomenės maitintojas, ne tik tų, kurie tiems verslininkams dirba.

Išnaudojimas? Jis savavališkas. Žmogus pats leidžiasi išnaudojamas, nes dirba. Galėtų eiti medžioti ir rinkti uogų, mediniu pagaliu rausti žemę ir auginti ten bulves, bet vis tiek renkasi darbą įmonėje, stabilias, nors ir nedideles, pajamas.

Verslui reikia padėti. Ne duoti pinigų algoms, bet duoti galimybių pristatyti save kuo daugiau žmonių. Šis puslapis turėtų tai bent iš dalies padaryti. Čia pristatysime įvairų verslą - statybos, medienos perdirbimo pramonę, finansines paslaugas, moteriškąją verslo pusę, kuri yra ypač įdomi ir žavinga. Taip pat atkreipsime dėmesį ir į pramogas, bei laisvalaikį, kuriuo verslo žmonės domisi ir naudojasi. Tai kelionės, lėktuvų bilietai, skrydžiai.

Daug dėmesio skirsime el. komercijai, kuri Lietuvoje vis dar auga ir plečiasi. Tai perspektyvi sritis, kuriai reikia ypač daug pagalbos, nes konkurencija be proto didelė.

Yra daugybė verslo sričių, kurias norisi pristatyti. Tai pasistengsime padaryti nedideliuose straipsniuose. Būkite su mumis!

Komentarai

Populiarūs įrašai